انجمن گلف NCGU

دانشگاه خوارزمی صاحب مركز رشد واحدهای فناور می شود

دانشگاه خوارزمی صاحب مركز رشد واحدهای فناور می شود

مركز رشد و نوآوری دانشگاه خوارزمی كه توسط دانشجویان این دانشگاه طراحی و بازسازی شده است این هفته افتتاح می شود.


به گزارش انجمن گلف به نقل از ایسنا؛ ساختمان مرکز رشد و نوآوری دانشگاه خوارزمی به کمک دانشجویان، هسته های فناور و شرکت های مستقر در آن و اهتمام رئیس دانشگاه خوارزمی و مساعدت های مالی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بازسازی و قابل بهره برداری قرار گرفته است.
این مجموعه شامل ۱۴ فضای مخصوص شرکت های دانش پایه و صنایع خلاق و میزهای آتلیه برای کار استارتاپی به همراه یک کتابخانه تخصصی، یک پشت بام سبز(کافه نوآوری) و هشت میز گپ و کار، سالن نشست تخصصی و فضاهای تفریحی برای فعالان در حوزه های مدیریت هوشمند شهری، زنجیره بلوکی، اینترنت اشیاء، بورس، صنایع خلاق و غیره در اختیار کاربران قرار گرفته است.
اینترنت پرسرعت فضاهای مناسب، وجود مربیان کارآفرین توانمند و خانواده فناور خوارزمی از مزیت های این مجموعه محسوب می شود. رویکرد ورود به مجموعه شامل برگزاری رویدادهای منظم و فراخوان های دوره ای و ارزیابی های مستمر بر پایه مدیریت پلت فرم تعاملی است.
طراحی و بازسازی این مجموعه توسط دانشجویان دانشگاه خوارزمی به صورت کامل انجام پذیرفته است. این مجموعه یکی از اعضای شبکه فناوری و نوآوری تهران بشمار می رود. استفاده از توان فنی دانشجویان، ساخت محصولات به صورت درون زا و استفاده از مصالح بازیافتی از رویکردهای اقتصاد مقاومتی در این مجموعه است.
ساعت کار این مجموعه از ۷ بامداد تا ۲۴ در هفت روز هفته، امکانات چاپ و شبکه تعاملی با صنعت و جامعه می باشد. موقعیت دسترسی مجموعه رشد و نوآوری در خیابان رودسر تهران در نزدیکی وزارتخانه های نفت و کشاورزی است.
به گزارش انجمن گلف به نقل از ایسنا، ساختمان مرکز رشد و نوآوری دانشگاه خوارزمی با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری روز یکشنبه ۳۰ شهریور ماه ساعت ۱۴: ۳۰ افتتاح می شود.



1399/06/28
20:25:24
5.0 از 5
2243
تگهای خبر: اینترنت , بازی , محصولات
این مطلب انجمن گلف را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان انجمن در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

انجمن گلف
موضوع های انجمن گلف
ncgu.ir - مالکیت معنوی سایت انجمن گلف متعلق به مالکین آن می باشد