انجمن گلف NCGU

تنبیه اسرائیل به سبک ایران در فوتبال اروپا

تنبیه اسرائیل به سبک ایران در فوتبال اروپا

به گزارش انجمن گلف، نماینده مجلس ایرلند خواستار کناره گیری از بازی مقابل تیم فوتبال رژیم صهیونیستی به سبک ایرانیان شد.


انصراف از رویارویی با ورزشکاران رژیم صهیونیستی را ورزشکاران ایرانی از دیر باز به جریان انداختند حالا این اقدام ایرانیان در محافل بین المللی درحال تبدیل شدن به یک رفتار بشردوستانه برابر محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی شده است در همین رابطه امروز(سه شنبه) دیوید کولینان، نماینده مجلس ایرلند انصراف از بازی مقابل اسرائیل در لیگ ملت های اروپا را یک واجب اخلاقی عنوان نمود.
۷۳ درصد مردم ایرلند مخالف رویارویی با تیم رژیم صهیونیستی هستند.
تیم ملی ایرلند مقرر است در ملت های اروپا به مصاف اسرائیل برود ولی از دو ماه گذشته چندین کمپین در این کشور برای انصراف از این بازی به راه افتاده است.
حالا نماینده مجلس ایرلند می گوید که از دست دادن ۶ امتیاز مقابل نسل کشی چه ارزشی دارد؟ دولت ایرلند باید از تصمیم مردم برای بازی نکردن مقابل اسرائیل که مرتکب به نسل کشی در غزه شده حمایت کند.
نماینده ایرلند عنوان نمود که اسرائیل در غزه فوتبالیست ها را به قتل رسانده، زمینهای فوتبال را با خاک یکسان کرد و دولت کشور ما باید تصمیمی بگیرد که نشان دهد تا فدراسیون فوتبال را به انصراف از این بازی سوق دهد.

بطور خلاصه

نماینده ایرلند عنوان نمود که اسرائیل در غزه فوتبالیست ها را به قتل رسانده، زمین های فوتبال را با خاک یکسان کرد و دولت کشور ما باید تصمیمی بگیرد که نشان دهد تا فدراسیون فوتبال را به انصراف از این بازی سوق دهد.

منبع:

1405/03/12
11:39:27
0.0 از 5
133
تگهای خبر: بازی , تیم , تیم ملی , فدراسیون
این مطلب انجمن گلف را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان انجمن در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
انجمن گلف
موضوع های انجمن گلف
ncgu.ir - مالکیت معنوی سایت انجمن گلف متعلق به مالکین آن می باشد