انجمن گلف NCGU
ساوه شمشكی:

اسکی، با مشکلاتی زیرساختی روبروست

اسکی، با مشکلاتی زیرساختی روبروست

به گزارش انجمن گلف، نشست هفتگی اعضای کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی با حضوربهرام ساوه شمشکی و داوود عزیزی روسای فدراسیون های اسکی و تنیس برگزار گردید.



به گزارش انجمن گلف به نقل از خبر آنلاین؛ در آغاز این جلسه محمدرضا تهرانی رئیس کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی ضمن تبریک روز خبرنگار، از درگذشت داریوش مصطفوی رئیس اسبق فدراسیون فوتبال بعنوان اتفاق تلخ ورزش کشور یاد کرد. وی در قسمت دیگری از اظهارات خود اظهار داشت: مشی این کارگروه ورزش، پشتیبانی از کلیت ورزش کشور و فدراسیون هایی است که در جهت منافع ملی گام بر می دارند. بدیهی است در این بین عده ای چسبیده به ورزش نیز وجود دارند که منافع عمومی را قربانی منافع شخصی می کنند. مصرانه از مسئولان می خواهیم منفعت طلبان و چسبیده های ورزش را از این حوزه طرد کنند. تهرانی اشاره کرد: در جهت پالایش عرصه ورزش و کوتاه کردن دست فرصت طلبان، حاضریم فهرستی از چسبیده های ورزش را به مسئولان ذیربط ارائه نماییم.

در ادامه جلسه ومطابق معمول برخی از اعضاء کارگروه ورزش، پرسش ها، دیدگاه های و نقطه نظرات خودرا در رابطه با مواردی چون لزوم ارزان سازی رشته هایی چون اسکی و تنیس، مشکلات مجموعه ورزشی تنیس استقلال، چاره اندیشی در قبال تغییرات آب و هوایی به منظور رفع مشکلات اسکی، لزوم افزایش حضور هر دو فدراسیون در مسابقات معتبر، ضرورت رفع مشکلات زیر ساختی، نقش بودجه و امکانات در بهبود اوضاع فدراسیون های یاد شده، استعدادیابی، شایعه حضور برخی انحصارطلب ها در اسکی و.... بیان نمودند.



ساوه شمشکی: اسکی، با مشکلاتی زیرساختی روبروست


بهرام ساوه شمشکی رئیس فدراسیون اسکی نخستین سخنران این جلسه بود که مطالب خودرا ضمن اشاره به انسجام و اتحاد جامعه ورزش در جنگ ۱۲ روزه شروع کرد و طی آن نقش و اهمیت حضور ورزشکاران در کنار مردم به هنگام یورش ناجوانمردانه دشمن را مورد ستایش قرار داد.

وی که بتازگی زمام امور فدراسیون اسکی را بر عهده گرفته در ارتباط با مطالب عنوان شده از طرف اعضاء کارگروه ورزش حزب موتلفه بر مبنای ضرورت ایجاد تحول و رفع نقصان ها در این ورزش اظهار داشت: اسکی همچون رشته های پرطرفدار است که در کشورهای مختلف اهمیت به سزایی دارد. بنا بر این طبیعی است به سبب اهمیت فراوان، حجم بالای گردش مالی و اقتصاد پر رونق این ورزش نیز مورد توجه باشد. البته این مسایل بیشتر در کشورهایی که صاحب اسکی هستند جریان دارد بدین سبب تسری آن به داخل و بیان این که برخی مقدرات اسکی را انحصارا در دست گرفته اند قابل پذیرش نمی باشد و شخصا این مساله را قبول ندارم. واقعیت این است که در کشورما قهرمانان اسکی نه از قشر مرفه بلکه غالبا از قشر متوسط یا ضعیف جامعه اند که برای رسیدن به موفقیت سخت تلاش می کنند به همین دلیل، سیاست ما این است که بتوانیم فضا را بیشتر از پیش باز نماییم و پی گیر کشف استعداد در بین اقشار مختلف به ویژه در استانهای مستعد باشیم. هرگاه استانهای دیگر بتوانند وارد عرصه رقابت شوند بار فنی تیم ملی ارتقا پیدا خواهد نمود. خوشبختانه شرایط آب و هوایی در کشور ما به صورتی است که می توانیم در مناطق مختلف پیست و امکانات اسکی داشته باشیم به شرطی که زیر ساخت ها تقویت و حمایت ها بیش از پیش شود.

وی اضافه کرد: قبول دارم که به جهت زیر ساخت با مشکلات روبرو می باشیم. این مهم در مقایسه با کشورهای دیگر کاملا مشهود است با این اوصاف همین اندازه که بچه های ما علیرغم مشکلات زیر ساختی و پاره ای کمبودها با تمام وجود تلاش می کنند تا سطح اسکی ایران را در بین کشورهای مختلف ارتقا بخشند جای تقدیر دارد. بعنوان مثال در حالیکه کشور همسایه ما یعنی ترکیه از امکانات و شرایط بهتری نسبت به ما برخوردار می باشد اما بچه های ما در مجموع نسبت به آنها موقعیت بهتری دارند.

ساوه شمشکی تصریح کرد: امروزه تمرین و مسابقات اسکی در کشورهای مختلف روی یخ صورت می گیرد و آنها این امکان را دارند تا برف را به یخ تبدیل کنند برای اینکه مسابقات هم در همین شرایط برگزار می گردد اما ورزشکاران ما به جهت فقدان امکانات لازم روی برف نرم تمرین می کنند در حالی که به هنگام مسابقات برون مرزی باید روی پیست یخی با رقبا رقابت کنند همین مورد کار رقابت را مشکل می کند. در سوئیس، اسکی بازان حدودا تمام ایام سال تمرین دارند حال آن که ما هیچ گاه از چنین شرایطی برخوردار نیستیم. جالب انکه عربستان و امارات با وجود شرایط اقلیمی نامناسب هزینه های زیادی در اسکی می کنند. آنها امیدوارند بتوانند روزی خودرا به المپیک برسانند و همین افتخار برای انها کفایت می کند. ما هم بیکار نیستیم و ناامید هم نمی شویم. تلاش خواهیم کرد یکبار دیگر موفقیت کسب مدال در بازیهای آسیایی ۲۰۱۱ را تکرار نماییم به شرطی که مورد حمایت قرار گیریم.

رییس جدید فدراسیون اسکی در باب گرانی این ورزش اشاره کرد: قبول دارم حضور و تمرین در این رشته گران است بنابراین تأکید می کنم نیاز به زیرساخت و امکانات داریم تا حداقل استعدادهای این ورزش بتوانند با هزینه کمتر تمرین کنند با این وصف باید توجه داشته باشیم که راه اندازی یک پیست اسکی حداقل به ۲۰۰ میلیون دلار پول نیاز دارد. در این پیست باید جمع قابل توجهی از افراد هم خدمت رسانی کنند و حقوق دریافت نمایند. توجه داشته باشید، پیست به خودی خود درآمد زیادی ندارد بلکه همه جای دنیا، درآمد اصلی از مناطق توریستی اطراف اسکی حاصل می شود. باور می کنید درآمد سوئیسی ها از همین محل بیشتر از فروش نفت برخی کشورهاست؟ بنا براین هزینه حضور در رشته اسکی چندان ارزان نیست اما همانطور که پیشاپیش ذکر شد، ما باید حتی المقدور بتوانیم استعداد های این رشته را مورد حمایت قرار دهیم.

ساوه شمشکی در انتها اشاره کرد: ذکر همه این موارد به این مفهوم نیست که ما دست از تلاش برداریم و تسلیم شویم بلکه من آمده ام که با کمک دلسوزان این ورزش مفرح و زیبا اهتمام و جدیت خودرا صرف پیشبرد اهداف و برنامه ها کنم. جام جهانی نزدیک است و اهتمام داریم بچه ها را به چند اردوی برون مرزی اعزام نماییم. اسکی بازان ما توان و پتانسیل لازم را دارند و من ایمان دارم می توانیم به روزهای خوب برگردیم و در جهت کسب افتخار تلاش نماییم اما این که عده ای با امکانات موجود توقع کسب مدال جهانی داشته باشند، قدری دور از ذهن بنظر می رسد هر چند شخصا اعتقاد دارم فرزندان این آب و خاک پتانسیل لازم را برای رسیدن به قله های افتخار دارند اما ضروری است مورد حمایت قرار گیرند. در هر حال همانطور که اشاره کردم ما وارد میدان شده ایم که با کمک زحمتکشان این رشته و حمایت مسئولان ورزش در راه پیشرفت گام برداریم. خوشبختانه بتازگی اسکیت روی یخ هم به مجموعه فدراسیون اسکی اضافه شده و فرد توانمند و کاربلدی چون کاوه صدقی که برای این رشته زحمات زیادی کشیده را بعنوان نایب رییس فدراسیون در کنار خودمان داریم. دست به دست هم خواهیم داد تا هر چه در توان داریم برای ورزش های زمستانی انجام دهیم.



عزیزی: زمینهای تنیس باید به فدراسیون بازگردانده شود


داوود عزیزی رئیس فدراسیون تنیس آخرین سخنران این جلسه بود که گفتار خودرا با بزرگداشت یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه به ویژه پارسا منصور ورزشکار رشته "پدل" شروع کرد.

وی در ارتباط با عملکرد و کارهای رشته تنیس اظهار داشت: بزرگترین مشکل تنیس ایران این است که عمده زمینهای تنیس از طرف شرکت توسعه با هدف درآمدزایی، در اختیار بخش خصوصی قرار گرفته است. سال قبل که میزبان مسابقات بین المللی فیوچرز بودیم این زمین ها که در باشگاه انقلاب قرار دارد، موقتاً در اختیار ما قرار گرفت. در آن چند روز به مدلول واقعی کلمه، این زمین ها زنده شدند و شور و شوقی در بین جامعه تنیس به وجود آمد. تأکید می کنم این زمین ها سرمایه ملی محسوب می شوند و باید به متولی اصلی آن یعنی فدراسیون برگردانده شود. هم اکنون ما باشگاه تنیس استقلال را در اختیار داریم اما به سبب فضا و امکانات محدود، برگزاری مسابقات بین المللی و مهم در این مجموعه ممکن نیست. از وزارت ورزش تقاضا داریم در جهت بازگرداندن زمینهای تنیس باشگاه انقلاب به فدراسیون مساعدت کند.

عزیزی اضافه کرد: جالب این که با همین شرایط هم سازمان خصوصی سازی دست گذاشته روی زمینهای تنیس باشگاه انقلاب و استقلال تا آنها را به فروش برساند. آنها دنبال اهداف خودشان هستند و خیلی به ورزش فکر نمی کنند اما ما ایستاده ایم تا مانع این امر شویم.

رییس فدراسیون تنیس در جواب این پرسش که با عنایت به بالا بودن هزینه های ورزش تنیس امکان حضور استعدادها در این رشته محدود شده تصریح کرد: اولا همه جای دنیا تمرینات تنیس حرفه ای از ساعت ۹ بامداد تا ۴-۵ پس از ظهر انجام می گیرد و پس از آن ساعت افراد معمولی می توانند از زمین ها استفاده نمایند اما آقایان که زمینهای تنیس را به بخش خصوصی سپرده اند جهت درآمدزایی از بامداد تا غروب این اماکن را با قیمت های بالا اجاره می دهند در حالی که اگر در اختیار ما باشد، با یک برنامه ریزی اصولی یک پنجم آن مبلغ را دریافت می کنیم؛ درست مانند روندی که حالا در مجموعه استقلال طی می شود. البته این نکته را هم باید اذعان کنم از آنجاییکه لوازم این رشته را جزو ابزار لوکس تقسیم بندی کرده اند به همین دلیل ممکنست وسایل آن، قدری گران باشد بطوری که اگر کسی بخواهد لوازم خوب خارجی تنیس تهیه نماید و مربی آموزشی داشته باشد، باید رقم نسبتا قابل توجهی را بپردازد اما هزینه همه این موارد در صورتیکه متولی زمین ها، فدراسیون باشد تقلیل پیدا خواهد نمود.

وی در ارتباط با حضور سلبریتی های سرشناس در فدراسیون تنیس و تاثیر آن در بین اقشار جامعه اظهار داشت: از حضور هنرمندان سرشناس در فدراسیون تنیس استقبال می کنم چون حضور این افراد سبب گرایش بیشتر علاقمندان و جذب اسپانسر شده و ما تا حالا از این پتانسیل بهره خوبی برده ایم. بعنوان نمونه قبلا تنها 11 کورت زمین پدل داشتیم اما الان بیشتر از 300 کورت زمین داریم. امیدوارم این حمایت ها ادامه داشته باشد و ما بتوانیم بیشتر از پیش شاهد گرایش مردم به سوی تنیس و زیر مجموعه های آن باشیم.

وی اشاره کرد: گردش مالی و جوایز رقابتهای تنیس در رویدادهای معتبر آنقدر بالاست که ورزشکاران این رشته ها خیلی به المپیک فکر نمی کنند. شما حساب کنید تنها جایزه مسابقات ویمبلدون پنج و نیم میلیون پوند است. همانجا میزبانی مسابقات فیوچرز را گرفتم. سال قبل ۸ مرحله از آنرا برگزار کردیم و در تلاش هستیم تا باز هم میزبان این مسابقات باشیم هرچند موانعی در این راه بوجود آمده اما پیگیر هستیم مشکلات میزبانی مرتفع شود. خوشبختانه ورزشکاران ما در قسمت فیوچرز پیشرفت خوبی داشته اند و سال قبل علی یزدانی ورزشکار جوان و باآتیه ایران برای اولین بار موفق شد در مسابقات بین المللی تورجهانی جام خلیج فارس به مقام قهرمانی برسد.

رییس فدراسیون تنیس در انتها اشاره کرد: یکی از اشکالات ورزش ما، ضعف در قانون نویسی است. بعنوان مثال فدراسیون ها بعنوان متولی اصلی رشته مربوطه هیچ نقشی در اعطای مجوز باشگاه ها ندارند. یکی دیگر از مشکلات، واگذاری بی ضابطه اماکن ورزشی به بخش خصوصی است بی آن که نظر فدراسیون در آن لحاظ شده باشد. با تمام این احوال، شهادت می دهم که نگاه دنیامالی به ورزش بسیار کارشناسانه و منطقی است. وزیر ورزش با حوصله و درایت به مشکلات ما گوش می دهد و اهتمام دارد تا بیشتر از پیش نقصهای ورزش را رفع کند. ما جزو فدراسیون هایی بودیم که نه سالن بدنسازی داشتیم، نه خوابگاه، نه مرکز تخصصی فیزیوتراپی اما با تلاش مضاعف و حمایت مسیولین وزارت ورزش و جوانان، بزودی این مراکز را افتتاح خواهیم کرد. امیدوارم در ادامه مسیر بتوانیم سالن های تنیس را هم در اختیار بگیریم که با برنامه ریزی و هدفگذاری حساب شده، ورزش تنیس را به جایی که شایسته آن است، برسانیم.

253 258

بطور خلاصه بدیهی است در این میان عده ای چسبیده به ورزش نیز وجود دارند که منافع عمومی را قربانی منافع شخصی می کنند. برای مثال در حالی که کشور همسایه ما یعنی ترکیه از امکانات و شرایط بهتری نسبت به ما برخوردار می باشد اما بچه های ما در مجموع نسبت به آنها موقعیت بهتری دارند. ساوه شمشکی خاطرنشان کرد: امروزه تمرین و مسابقات اسکی در کشورهای مختلف روی یخ صورت می گیرد و آنها این امکان را دارند تا برف را به یخ تبدیل کنند به جهت اینکه مسابقات هم در همین شرایط برگزار می شود اما ورزشکاران ما به سبب فقدان امکانات لازم روی برف نرم تمرین می کنند در حالیکه به هنگام مسابقات برون مرزی باید روی پیست یخی با رقبا رقابت کنند همین مورد کار رقابت را مشکل می کند.


منبع:

1404/05/19
19:35:03
0.0 از 5
15
تگهای خبر: آموزش , استقلال , المپیك , بازی
این مطلب انجمن گلف را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان انجمن در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

انجمن گلف
موضوع های انجمن گلف
ncgu.ir - مالکیت معنوی سایت انجمن گلف متعلق به مالکین آن می باشد