انجمن گلف NCGU
بررسی عملكرد معاونت ورزش زنان وزارت ورزش

تشنه قدرت یا خدمت به ورزش!

تشنه قدرت یا خدمت به ورزش!

انجمن گلف: به گزارش انجمن گلف، در حالیکه ورزش زنان کشور با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کند، معاون توسعه ورزش زنان وزارت ورزش و جوانان در سودای نایب رئیسی کمیته ملی پارالمپیک است.



به گزارش انجمن گلف به نقل از ایسنا، مریم کاظمی پور، معاون توسعه ورزش زنان وزارت ورزش و جوانان بعنوان یکی از حساس ترین معاونت های وزارت ورزش و جوانان، برای تصدی پست نایب رئیس زنان کمیته ملی پارالمپیک اقدام نموده است. کاظمی پور از ۷ دیماه سال قبل از جانب سجادی بعنوان معاون در حوزه زنان کار خویش را شروع کرد و حال بعد از گذشت بیشتر از ۱۰ ماه قصد حضور در پست نایب رییسی زنان کمیته ملی پارالمپیک را دارد.

در حکم وزیر ورزش و جوانان برای کاظمی پور هم آمده بود: انتظار است ضمن توجه به قوانین و مقررات مربوطه و بهره گیری از نظرات صاحب نظران و دست اندرکاران در زمینه برنامه ریزی جهت عمومی کردن و نهادینه کردن ورزش در میان خانواده ها و زنان کشور، حضور عزتمند زنان در صحنه های بین المللی با رویکرد عفاف و حجاب و نمایش توانمندی های زنان ایرانی در فرهنگ غنی و پویای اسلامی و توجه به سیاست های دولت مردمی و انقلابی سیزدهم در جهت افزایش سهم زنان در ورزش کشور تلاش کنید.

این در حالی است که کاظمی پور تابحال اقدامی جدی در جهت حل مشکلات و مسائل ورزش زنان نکرده است و صرفاً در مصاحبه های خود خبر از رشد ورزش زنان را می دهد اما چرا خیلی از مشکلات همچنان حل نشده باقی مانده است و کاظمی پور هم خویش را برای حل آنها به دردسر نمی اندازد.

برخی از مشکلات حل نشده ورزش زنان در ارتباط با رشته هایی است که درصدد کسب مجوز برای فعالیت هستند و برخی هم به اوضاع نامشخص نواب رئیس و بی توجهی به ورزشکاران برمی گردد؛ مواردی که در ۱۰ ماه فعالیت کاظمی پور حل نشده اند و معاون زنان اصلا معلوم نیست به دنبال حل آنها باشد یا خیر.

معاون ورزش زنان بعنوان متولی اصلی ورزش زنان و مدافع حقوق آنها نقش اصلی در مدیریت این بخش از ورزش کشور را برعهده دارد اما مدت هاست که وضع نایب رییس زنان فدراسیون فوتبال مشخص نیست؛ موسوی مدیرعامل باشگاه ورزشی بادران (که منحل شده است) و مدیرعامل شرکت بازاریابی شبکه بادران است که در زمینه های مختلفی چون کالاهای آرایشی، بهداشتی و غیره فعالیت دارد و از ابتد نمی توانست حضور مستمری در فدراسیون داشته باشد؛ موضوعی که در همان روزهای اول خویش را نشان داد و حاشیه ها و انتقادهایی را هم به همراه داشت. در ادامه ورود مراجع قضایی به فعالیتهای اقتصادی او در زمینه رمز ارز دیجیتال سبب شد که تا حد زیادی از مسئولیت خود در فدراسیون فوتبال دور شود و تنها اسم نایب رییس زنان را همراه خود داشته باشد.

علاوه بر این تیم فوتسال زنان مدت هاست اردویی نداشته و حتی وضعیت کادر فنی این تیم به درستی مشخص نمی باشد. وظیفه رسیدگی به اوضاع فوتبال و فوتسال زنان برعهده موسوی است اما موسوی بیشتر از ورزش درگیر مسائل قضایی خود است. حال سوال اینجاست که کاظمی پور در این حوزه چه اقدامی انجام داده و چه پیگیری هایی داشته است و چه کمکی به کم شدن مشکلات آنها کرده است؟



نازنین ملایی، دختر پرافتخار قایقرانی ایران که مدال ها و عناوین مختلفی در مسابقات مختلف به دست آورده است و با کسب سه طلا در قهرمانی آسیا تاریخ سازی کرده است از بی توجهی مسؤلان انتقاد و بیان کرد حتی برای هزینه های درمانی هم از راه خانواده اش حمایت می شود و ساده ترین امکانات تمرینی چون جلیقه یخ هم ندارد. این در شرایطی است که مسؤلان به ورزشکاران رشته دیگری که افتخارآفرینی نمی کنند و حتی آخر می شوند، جوایز بزرگی می دهند و تقدیر و تشکرهای آنچنانی می کنند.

بیشتر بخوانید:
انتقاد دختر پرافتخار قایقرانی از عدم پشتیبانی از سوی مسئولان ورزش

زنان آلیش کار با این که بارها در مسابقات مختلف همچون قهرمانی جهان و آسیا مدال کسب کرده و پرچم ایران را برافراشته اند اما نسبت به کم توجهی مسؤلان معترض هستند. آیا معاون ورزش زنان برای مدال آوری این دختران با آنها دیداری داشته و پاداشی برایشان در نظر گرفته است؟

همزمان با توسعه ورزش در سطح جهان مطالبه برای فعالیت زنان در رشته های مختلف از جانب ورزشکاران ایرانی هم بیشتر می شود اما بعضی از رشته ها سال هاست که نتوانسته اند مجوز فعالیت کسب کنند و همین مبحث احتمال فعالیتهای زیرزمینی و غیرقانونی را زیاد می کند. یکی از این رشته ها بوکس است که زنان ایرانی نمی توانند در آن فعالیت کنند.



کاظمی پور در واکنش به این مطالبه این گونه جواب داده است: " سفارش می کنم ورزشکاران، جوانی و توانمندی خویش را در رشته های مشابهی محک بزنند که حداقل هم اکنون مصوب هستند و مسیر آماتوری را طی کرده اند و به سمت قهرمانی درحال گذر هستند. رشته هایی چون تکواندو، ووشو و کاراته به بلوغ حرفه ای رسیده اند. به نظرم هم اکنون صلاح نیست جوان هایی که در دوران اوج هستند بخواهند وقت خویش را صرف این کنند که منتظر رشته جدیدی باشند که بیاید تا سپس در آن فعالیت رسمی خویش را شروع کنند."

در واقع کاظمی پور با مطرح کردن این مورد خواسته صورت مساله را پاک کند و به جای دادن راهکار برای فعال شدن رشته های مختلف، در واقع برای علایق دختران ورزشکار تعیین تکلیف کند و آنها را از حضور در رشته مورد علاقه شان منع کند.

در این دوره ۱۰ ماهه، فعالیت زنان در رشته بدنسازی لغو و فعالیت زنان در قسمت بادی فیزیک و بادی بیلدینگ ممنوع اعلام گردید. قرار بود فعالیت زنان در مچ اندازی، پاورلیفتینگ و فیتنس چلنج بررسی شود اما همچنان نتیجه ای در بر نداشته است.

موارد مطرح شده تنها گوشه ای از کارهای زمین مانده در قسمت زنان است که کاظمی پور نتوانسته راهکار یا برنامه مشخصی برای توسعه ورزش زنان و حل مشکلات آن عرضه بدهد. حال با این شرایط او برای انتخابات کمیته ملی پارالمپیک ثبت نام و برای تصدی بخش نایب رئیسی زنان کمیته ملی پارالمپیک اعلام آمادگی کرده است؛ جایگاهی که با عنایت به کم و نقصهای بسیار در قسمت ورزشکاران جانباز و معلول نیازمند برنامه ریزی و پیگیری های مستمر است.

حال حالا سوال اینست که وقتی کاظمی پور هنوز نتوانسته در وزارت ورزش تأثیر خوبی از خود به جای بگذارد، چگونه در انتخابات پارالمپیک هم ثبت نام کرده است. و این که اگر در انتخابات پارالمپیک رای بیاورد تکلیف وزارت ورزش چه می شود؟





منبع:

1401/09/22
14:02:10
0.0 از 5
430
تگهای خبر: المپیك , باشگاه , تمرین , تیم
این مطلب انجمن گلف را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
انجمن گلف
ncgu.ir - مالکیت معنوی سایت انجمن گلف متعلق به مالکین آن می باشد