انجمن گلف NCGU
با حكم حمید سجادی

عاصم یوسفی مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی شد

عاصم یوسفی مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی شد

انجمن گلف: طی حکمی از طرف وزیر ورزش و جوانان علیرضا عاصم یوسفی بعنوان مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی منصوب گردید.


به گزارش انجمن گلف به نقل از ایسنا و به نقل از وزارت ورززش و جوانان در حکم صادر شده از طرف حمید سجادی آمده است:
با توجه به تعهد، تخصص و تجارب جنابعالی و به استناد صورتجلسه هیئت مدیره به سبب این حکم بعنوان مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور منصوب می شوید.
انتظار دارم ضمن رعایت قوانین و مقررات مربوطه و با همکاری متقابل با معاونین وزارت، مدیران کل استان و روسای فدراسیون های ورزشی در ساماندهی امور پروژه های ورزشی و استفاده از پتانسیل های آن شرکت و بخش خصوصی در افزایش سرعت تکمیل پروژه ها، بهینه کردن طراحی، نظارت، ساخت و نگهداری اماکن ورزشی که نهایتاً منجر به نشاط و سلامت آحاد جامعه می گردد جهت پیشبرد اهداف ورزشی کشور تلاش نمایید.
امید است با اتکال به خداوند متعال و بهره گیری از منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و در امتداد سیاست های دولت مردمی و انقلابی سیزدهم با رعایت اصول عدالت محوری، انقلابی گری، مردم داری، پاکدستی و فسادستیزی و قانون مداری موفق و موید باشید.
سید حمید سجادی




منبع:

1400/10/14
13:10:51
0.0 از 5
647
تگهای خبر: سلامت , فدراسیون , ورزش
این مطلب انجمن گلف را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان انجمن در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

انجمن گلف
موضوع های انجمن گلف
ncgu.ir - مالکیت معنوی سایت انجمن گلف متعلق به مالکین آن می باشد