صالحی امیری :
سخت ترین سال پیش روی ورزش است
رئیس کمیته ملی المپیک با تاکید بر اینکه سال 99 با سه دغدغه کلی برای ورزش ایران همراه بود اظهار داشت که سال جدید سخت ترین سال ممکن برای ورزش ایران است.
به گزارش انجمن گلف به نقل از مهر، سید رضا صالحی امیری در نخستین گفتگوی رسانه ای خود در سال جدید مروری کوتاه داشت بر شرایط ورزش کشور در سال ۹۹ و دستاوردهایی که بواسطه پیگیری فعالیت و برنامه های کمیته ملی المپیک برای این عرصه به دست آمد.
وی با اشاره به دغدغه هایی که ورزش ایران را طی سال قبل درگیر خود کرد بر این مساله تاکید داشت که سال جدید بواسطه برگزاری رویدادهای آسیایی و جهانی متوالی سخت ترین سال ممکن برای ورزش ایران است که عبور بدون مشکل از همه آنها نیازمند مدیریت ویژه خواهد بود.
رئیس کمیته ملی المپیک همین طور در مورد تغییرات پیش روی مدیریت ورزش در سطح کلان اظهار داشت که جابه جایی های مدیریتی نباید منجر به تغییر سیاست ها شود.
عبور از سال ۹۹ با همه سختی ها و فشارها
سید رضا صالحی امیری گفتگو با خبرنگار مهر را با تبریک نوروز ۱۴۰۰ و سال نو به ملت ایران، جامعه بزرگ ورزش و مدافعان سلامت شروع کرد و اظهار داشت: سال ۹۹ را با تمام سختی ها، رنج ها و فشارهایی که داشت پشت سر گذاشتیم و مقابل ویروس مهاجم مقاومت کردیم. بااینکه انسان های مظلوم و بی گناهی را در این راه از دست دادیم که امیدوارم با شهدا محشور باشند. همین طور از جمع مدافعان سلامت هم شهدایی داشتیم، یاد این عزیزان را هم گرامی می داریم.
آنچه کار فدراسیون ها را سخت کرد
وی بر سختی کار جامعه ورزش در سال قبل اصرار کرد و افزود: اینکه با وجود کرونا و اعمال پروتکلهای بهداشتی که در بسیاری موارد با محدودیت های شدید همراه بود، باید آمادگی ورزشکاران و تیم ها حفظ می شد، قسمتی از سختی کار فدراسیون ها به حساب می آمد.
سه دغدغه کلی ورزش در سالی که گذشت
رئیس کمیته ملی المپیک با اعلان اینکه در مجموع سال ۹۹ با سه دغدغه کلی برای ورزش ایران همراه بود، اشاره کرد: المپیک و تعویق آن یکی از دغدغه های اصلی بود به ویژه که در بعضی مواقع هم صحبت از لغو کلی این بازی ها مطرح می شد. دغدغه دوم نتیجه شرایط کرونائی بود و اینکه باید در عین مقاومت برابر این ویروس، آمادگی ورزشکاران و تیم ها حفظ می شد. دغدغه سوم هم بواسطه نگرانی ها برای خروج از فضای التهاب آور موجود به وجود آمده بود.
همه ظرفیت ها به کار گرفته شدند
صالحی امیری در همین رابطه با یادآوری اینکه در این شرایط ورزش کشور بزرگانی همچون مرحوم مهرداد میناوند و مرحوم علی انصاریان را از دست داد، افزود: نکته مهم این بود که در کنار همه این دغدغه ها باید روحیه مقاومت و انگیزه لازم برای پیشبرد اهداف و حفظ و ارتقای آمادگی را هم ایجاد می کردیم. این مساله نیازمند به کارگیری همه ظرفیت ها بود. نتیجه هم این شد که در نیمه نخست سال آمادگی ورزشکاران بوسیله تمرینات اختصاصی حفظ شد و در نیمه دوم سال هم برگزاری اردوها و مسابقات را در برنامه قرار دادیم.
آغاز اعزام ها در هفته های پایانی سال
وی اشاره کرد: ماه ها و هفته های منتهی به سال هم با اعزام برون مرزی تیم ها و ورزشکاران همراه شد. کشتی، کاراته، شمشیربازی، تیراندازی و … رشته هایی بودند که نمایندگان شان موفق به حضور در میادین مختلف شدند.
امسال سال سرنوشت است
رئیس کمیته ملی المپیک در بخش دیگری از این گفتگو سال جدید را بواسطه برگزاری ۷ رویداد بین المللی سال سرنوشت ورزش ایران خواند و اظهار داشت: المپیک با اهمیت ترین رویدادی است که ورزش ایران امسال پیش رو خواهد داشت. بازی های کشورهای اسلامی، بازی های جوانان آسیا، بازی های ساحلی آسیا، بازی های هنرهای رزمی و داخل سالن آسیا هم دیگر رویدادهایی هستند که اعزام کاروان به آنها مصوب شده است. همه این رویدادها امسال برگزار می گردند.
سخت ترین سال برای ورزش ایران است
صالحی امیری اشاره کرد: با این اوصاف امسال سخت ترین سال برای ورزش ایران است. باید پس از اتمام کار در هر رویداد بلافاصله آماده اعزام کاروان به یک رویداد دیگر شویم. همین مسئله و حضور متوالی در اردو و مسابقه ممکنست موجب خستگی شود. بدین سبب کنار آمدن با شرایط خاص و فشرده امسال نیازمند مدیریت ویژه است تا اینطور مانع از لطمه روانی و حتی جسمانی ورزشکاران شویم. این مساله مهمی است که در سطح کلان ورزش و در ستاد عالی به آن توجه داریم.
زیرساخت ها را توسعه دادیم
وی همین طور به کارهای جانبی که طی سال قبل و همزمان با رسیدگی به وضعیت ورزشکاران مورد توجه ویژه کمیته ملی المپیک قرار داشت، اشاره نمود و اظهار داشت: کرونا موجب کاهش کلی برنامه های ورزشی شد اما مجموعه تلاش ما طی سال ۹۹ کمتر از گذشته نبود به ویژه با اقداماتی که برای توسعه زیر ساخت ها داشتیم.
حمایت مالی تمام قد از فدراسیون ها با وجود لغو اعزام ها
رئیس کمیته ملی المپیک در همین زمینه به بودجه تخصیصی این کمیته به فدراسیون ها طی سال قبل هم اشاره نمود و اضافه کرد: ۳۰ میلیارد تومان بودجه مصوب کمیته برای پرداخت به فدراسیون های مختلف بود. علاوه بر این بودجه که تخصیص آنرا تا آذرماه صد در صد کردیم، کمک های مالی دیگری هم به فدراسیون ها داشتیم طوری که مجموعه پرداختی ما به آنها طی سال قبل بیش از ۵۰ میلیارد تومان شد. این در حالی بود که بسیاری از اعزام ها منتفی شده بود اما این حمایت ها انجام شد تا فدراسیون ها با دغدغه کمتر پیگیر کارهای شان باشند.
فدراسیون ها به فکر جذب منابع مالی باشند
صالحی امیری تصریح کرد: خوب می دانیم که فدراسیون ها بواسطه افزایش قیمت ها و هزینه ها شرایط سختی پیش رو دارند. حداکثر تلاش ما برای کاهش فشار مالی فدراسیون هاست اما آنها الزاماً نباید به منابع مالی دریافتی از کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش اکتفا کنند. فدراسیون ها باید به فکر جذب منابع جدید بوسیله اسپانسرها باشند که خوشبختانه دراین زمینه کارهایی دارند.
پیگیر دیپلماسی ورزشی بودیم
وی اشاره ای هم به دیپلماسی ورزشی و کارهای انجام شده دراین زمینه طی سال قبل داشت و اشاره کرد: تنها طی سفر به مسقط و حضور در اجلاس شورای المپیک آسیا با ۱۲ مقام ارشد ورزشی همچون رئیس OCA ملاقات داشتیم. قطر، عمان، امارات و … هم کشورهایی بودند که نشست هایی با مسئولان ورزش آنها برگزار کردیم. در همین رابطه با مقامات جهانی رشته های مختلف هم ملاقات هایی داشتیم که یکی از آنها دیدار با رئیس فدراسیون جهانی کاراته بود. در این جلسه موضوع حفظ رشته کاراته برای المپیک ۲۰۲۴ را بطور جدی مورد بحث قرار دادیم.
فعالیت های آموزشی و تکمیل موزه ملی ورزش
رئیس کمیته ملی المپیک با تاکید بر کارهای آموزشی مستمر در سطوح مختلف که در آکادمی ملی المپیک دنبال شد، اشاره ای هم به اقدامات انجام شده در ارتباط با تکمیل موزه ملی ورزش، المپیک و پارالمپیک داشت و اینکه این موزه هم طراز با ارزش های جمهوری اسلامی آماده بازدید عموم است.
به زودی از نخستین محصولات تاریخ شفاهی رونمایی می شود
این مدیر ورزش از تاریخ شفاهی هم بعنوان یکی از دستاوردهای کمیته ملی المپیک در سال قبل یاد کرد و تصریح کرد: دراین زمینه ۲۰ پروژه به تصویب رسیده که ۱۵ پروژه فعال گردیده است. بهار هم از نخستین محصولات تاریخ شفاهی رونمایی خواهد شد.
امسال هم وفاق و همدلی را دنبال می کنیم
صالحی امیری در بخش دیگری از گفتگو با خبرنگار مهر با اعلان اینکه بالاتر از همه فعالیت ها تلاشی بود که برای ایجاد و ادامه وفاق و همدلی میان ارکان ورزش انجام شد، اظهار داشت: این تلاش را در سال چهارم هم دنبال خواهیم کرد. ورزش ایران از حواشی لطمه دیده است. وفاق و همدلی لازمه توسعه ورزش قهرمانی و همگانی است و خوشبختانه این عناصر لازم برای موفقیت امروز میان وزارت ورزش و کمیته های ملی المپیک و پارالمپیک وجود دارد و باید حفظ شود.
در کمیته ملی المپیک هیچ مسئله پنهانی وجود ندارد
وی از همگرایی و همدلی با اصحاب رسانه هم بعنوان یکی از شاخصهای مورد توجه یاد کرد و افزود: یکی از استراتژی های مورد تاکید کمیته ملی المپیک که فدراسیون ها را هم به پیروی از آن ملزم می داند، شفاف سازی است. هیچ موضوع مبهم و غیر شفافی میان ما و مخاطبان مان و رسانه ها وجود ندارد. در کمیته هیچ مسئله پنهانی وجود ندارد.
تمرکزمان روی المپیک است نه جابه جایی ها
«۱۴۰۰ سالی است که طی آن و به فاصله چند ماه مدیریت وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک بواسطه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات کمیته احتمالاً تغییر خواهدنمود. این مسئله قسمتی از دغدغه جامعه ورزش طی سال جاری خواهد بود»، سید رضا صالحی امیری در واکنش به این مساله مطرح توسط خبرنگار مهر اظهار داشت: اول اینکه تمام انرژی و تمرکز ما معطوف به المپیک و پنج رویداد دیگر است نه تغییرات و جابه جایی ها؛ تغییرات و جابه جایی مدیران هم امری بدیهی و طبیعی است.
تغییر مدیریت نباید منجر به تغییر سیاست ها شود
رئیس کمیته ملی المپیک در بخش پایانی این گفتگو با تاکید بر اینکه مهم این است که تغییر مدیریت نباید به تغییر سیاست منجر شود، اظهار داشت: این اطمینان را دارم که برنامه هایی که انجام و اجرای آنها در وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و کمیته ملی پارالمپیک شروع شده در دوره جدید مدیریتی هم دنبال خواهد شد. برنامه های مصوبی برای دوره چهار ساله داشتم که برخی به نتیجه رسیدند و برخی هم در نیمه راه هستند. این اطمینان را دارم که سیستم فعالیت دارد نه شخص؛ من و فعالیت هایم در کمیته ملی المپیک کمترین نقش را دارم. نقش پررنگ و اصلی با دیگر مدیران و مربیان است. مدیریت ۵۳ فدراسیون و ۱۴ هزار هیات فعال در پیشبرد اهداف و برنامه ها نقش اصلی را دارند. مدیران ارشد ورزش نقش راهبردی ایفا می کنند. بنا بر این دغدغه ای بابت تغییر مدیریت ندارم.
این مطلب انجمن گلف را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب